sâmbătă, 8 decembrie 2007

foot-note

da, probabil 90% dintre cei care frecventeaza cat de cat des netul si stau calare pe youtube au vazut (inca de mult chiar) stand-up-ul de la deko cu 'pula mea', unii poate l-au vazut si live, n-am de gand sa il combat, doar sa fac niste adnotari pentru ca ma gandeam ca intr-adevar 'pula mea' e o expresie atat de frecvent intalnita ca si-a pierdut insemnatatea, poate si daca spui Basescu cam de cate ori spui 'pula mea' o sa isi piarda si el insemnatatea, ar putea fi chiar inlocuita pula mea de Basescu, dar sa ma opresc aici, deja paralela intre cap, chelie si mai mult lung decat lat, mai mult gras decat verde imi creaza niste scurtcircuitari de neuroni, axoni si poate si ceva hormoni.
unora chiar le sta bine cu ea in gura.
pana in anii '90 daca ziceai 'pula mea' toti ramaneau :0 @_@ zomg O_o °_° se oprea timpul in loc masinile se ciocneau pasarile taceau omul care batea covoare nu mai batea covoare ci se oprea si el copilul tinut de mana de maica-sa intorcea si el capul cu o privire intrebatoare mama ce e aia pula? intorceau toti capul intr-un final spre tine cu o miscare aproape in sincron, atat cat sa te prinda cu o privire usor mirat-vinovata.
si apoi soptesti un scuzati-ma timid o baba sa-ti arunce o privire incruntata si privirea actioneaza ca un soi de play si timpul isi reia traseul obisnuit, poate chiar un pic mai repede cat i-a luat sa se opreasca si el sa te auda ca scoti incredibilele cuvinte 'pula mea' iar acum trebuie sa recupereze..oamenii merg in continuare la serviciu, elevii la scoala si babele la piata, doar tu ramai in mijlocul drumului cu pula atarnand din gura timid..ce-am facut oare? am gresit..

3 comentarii:

Amedeah spunea...

"paralela intre cap, chelie si mai mult lung decat lat, mai mult gras decat verde"

ce paralele ciudate.... sunt paralele in zig-zag... care intr-adevar nu se intretaie, dar au totusi un punct comun... ;))

head-note: nice :))

koma spunea...

te asigur ca si azi daca zici pm sunt care raman cu un rictus pe figura pentru ca nu toti si-au facut lobotomie in aceasta perioada de lunga si trista tranzitie dinspre intuneric spre dezamagire.

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!